atelier logo 2023

het verhaal achter REFORM  ~ blog #4

Op een persoonlijke noot mee in onze avonturen -the journey- van a t e l i e r. 

The GOOD & the CHALLENGES!

het verhaal achter REFORM

more than a sport, it’s a LIFESTYLE!

Wij, Sharon en Ananda, houden wel van een flinke workout, een rustmoment en van het goede leven. Balance is key, toch?! Wij hebben verschillende soorten sport geprobeerd in de afgelopen jaren, maar Reformer Pilates is wel écht waar wij ons helemaal thuis voelen! 

Ruim vijf jaar geleden zijn wij in het buitenland en de randstad in aanraking gekomen met Reformer Pilates. Sindsdien zijn wij helemaal hooked! Zulke fangirls dat wij deze sport en levensstijl naar Nijmegen moesten halen!  

Van horeca naar sport?! WAT?  

Jullie kennen ons misschien van atelier, onze all day bar die wij twee jaar geleden zijn begonnen. Wacht even, van een bar naar een sportconcept? Je zal wel denken: deze meiden sporen echt niet! Maar voordat wij überhaupt atelier waren begonnen, was de droom van een Reformer studio al in de pijplijn (toen nog wel een verre droom). In stil zitten zijn we niet zo goed, dus deze volgende stap is toch sneller gegaan dan verwacht. Let’s go! 

Ons doel als ondernemers is om concepten naar Nijmegen te brengen die wij als personen (en doelgroep) oprecht missen in Nijmegen. Vanuit die gedachte proberen we alle ondernemingen te starten; atelier, 1920 speakeasy bar, en nu REFORM. Geen harde richting, maar gewoon ondernemende vrouwen die erg veel energie halen uit het dromen, opzetten en uitvoeren van concepten die wij tof vinden! 

REFORM: The Pilates Boutique

Precies een jaar geleden, januari 2023 besloten wij om weer volledig in het diepe te springen met de volgende stap: REFORM: The Pilates Boutique (Reformer Pilates, Coffee & More). 

Tijdens het afgelopen jaar zijn wij op zoek gegaan naar the best of all worlds: de meest passende stijl, branding en locatie voor onze studio & de vormgeving van onze (REFORM) methode. Wat wij het belangrijkst vinden is dat onze Boutique zorgt voor een (sportief) genotsmoment. Echt een cadeau aan jezelf!  

Reformer Pilates: Onze REFORM methode richt zich op kleinschalige groepslessen met maximaal zes personen per les. Zo richten wij ons op persoonlijke aandacht tijdens alle lessen. Een full-body workout, op maat gemaakt met muziek, voor de core, het stretchen van de spieren en het lichaam. Samen zoeken we de balans op tussen inspanning en ontspanning. Reformer Pilates legt de focus op adem, beweging, kracht, balans en stretch. Beginner of sportieveling? Iedereen is welkom op de Reformer! Fantastisch toch?! Wat wil je nog meer?  

The Coffee Corner: Een stuk horeca ontkom je niet aan, dat zit toch in ons bloed! Om het concept af te maken krijgt REFORM ook The Coffee Corner. Een heerlijk, fris concept volledig in de Japandi stijl ontworpen met focus op to-go en een laptopvriendelijke setting. Early birds opgelet: om 07:00 al een heerlijke flat white, koffie of sap halen voor werk of tijdens je ochtendwandeling?! Dat kan straks!

& More: Nog meer? Ja! Wij hebben ook een sauna toegevoegd aan ons concept, zodat wij (ehh ik bedoel jullie) na de Reformer les heerlijk kunnen nagenieten in onze kleine Wellness Corner. Gaandeweg gaan wij mooie samenwerkingen en producten verkopen in onze Boutique. Producten en collabs met verhaal en aandacht, die ons merk versterken.  

Wij hebben weer zoveel leuke mensen ontmoet tijdens dit proces (nu al!), nieuwe samenwerkingen-en collabs aangegaan, en enorm veel hulp & steun gehad! Ook vanuit Nijmegen! Het concept werd gelijk omhelst. Zonder jullie allemaal, zouden we dit nooit kunnen realiseren, dus mega bedankt vanuit ons!

Grand Opening

Nu, na een jaar, een vertraagde verbouwing en veel leermomenten later gaan wij eindelijk OPEN. Maart 2024! YES! Ons REFORM team, vol koffieliefhebbers en Reformer instructeurs, zijn ook helemaal klaar om te starten (die stellen we snel aan jullie voor). Kom straks gezellig langs: voor een kijkje, koffie en natuurlijk een Reformer les! 

Hopelijk zien wij jullie allemaal snel, op de Reformer of in The Coffee Corner.

Veel liefs,
Sharon & Ananda 

discover
more
stories:

atelier vintage collab

atelier x forces vintage ~ blog #3

kwaliteit met een verhaal ondernemend Nijmegen Nijmegen is niet alleen de leukste stad van Nederland (al zeggen we het zelf haha), maar ook een erg bewuste en bruisende stad. Vol jonge, ondernemende types die doen waar ze goed in zijn

read more